Print Friendly, PDF & Email

СВЪРЖИ СЕ С НАС : 0894 313 675

ИСКАШ ЛИ ДА ПОДАРИШ НАЙ-ОРИГИНАЛНИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК НА ТВОЕТО ДЕТЕ БЕЗ ДА ГУБИШ МНОГО ВРЕМЕ В ТЪРСЕНЕ НА ИДЕИ

Представи си щастливата усмивка и незабравимите емоции, които ще предизвикаш у твоето дете.

Вземи сега Коледен пакет с лично писмо от Дядо Коледа на намалена цена от 45,00лв. на 35,00лв. Пакетът включва:
СТОЙНОСТ:45.00лв.

Спести 10 лв. Поръчай сега!

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

Дни
Часове
Минути
Секунди

КОЛЕДЕН ПАКЕТ С ЛИЧНО ПИСМО ОТ ДЯДО КОЛЕДА ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА:

ЗАРАДВАШ И ДА НАПРАВИШ ДЕТЕТО СИ ЩАСТЛИВО

ПОДАРИШ НАЙ - ОРИГИНАЛНИЯ ПОДАРЪК

ЗАСИЛИШ ДЕТСКАТА ВЯРА В ДЯДО КОЛЕДА

НАПРАВИШ КОЛЕДАТА НЕЗАБРАВИМА

ИМА ХИЛЯДИ РОДИТЕЛИ, КОИТО СЕ ЗАТРУДНЯВАТ ПРИ ИЗБОРА НА ПОДХОДЯЩ ДЕТСКИ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК, НО ТРЯБВА ЛИ И ТИ ДА СИ ЕДИН ОТ ТЯХ?

Всеки родител знае, че почти винаги изпада в ситуация на трескаво търсене на детски коледни подаръци непосредствено преди празниците.

И тук идват проблемите! Искаме да бъдем оригинални, но нямаме идея за оригинален подарък. В същото време, Коледа наближава и ние започваме да се чувстваме притиснати от времето. Освен това, избора на детски коледен подарък ни отнема много време в търсене и в обикаляне по магазините, а виждайки огромния избор и разнообразие на детски играчки, се объркваме допълнително. За капак, трябва да търсим и начини да балансираме между професионалните си ангажименти и празничната подготовка.

Водени от най-голямото си желание, да зарадваме и да видим щастливата усмивка на детето си, ние се притесняваме, дали избраните от нас подаръци ще бъдат подходящи и ще се харесат на децата.

ТОЗИ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЩЕ НАПРАВИ КОЛЕДАТА НА ТВОЕТО ДЕТЕ НЕЗАБРАВИМА!

КОЛЕДЕН ПАКЕТ С ЛИЧНО ПИСМО ОТ ДЯДО КОЛЕДА

Коледен пакет с лично писмо от Дядо Коледа има много силно въздействие, което ще ти помогне да засилиш детската вяра в Дядо Коледа и да запазиш в детските сърца неговия дух жив завинаги.

Когато детето ти получи официално писмо от Дядо Коледа, опаковано в коледен плик с автентична пощенска марка и печат от Северния полюс, очите му ще светнат от учудване. Когато прочете в писмото имената на приятелите си, името на домашния си любимец, информация какво е правило през годината и т.н. то ще остане изумено от факта, че Дядо Коледа знае толкова много за него. Вълната от емоции, която ще изпита твоето дете ще направи тази Коледа незабравима, както за него, така и за теб. 

Сертификата за участие в списъка с добрите деца на Дядо Коледа, изписан с името на твоето дете, ще го мотивира да бъде добро и послушно през цялата година. А значката си, ще носи гордо навсякъде – в училище, в детската градина, в къщи и т.н.

Ръчно изработената играчка и снимката с автограф от Дядо Коледа може да закачиш на елхата, като символ на най-истинските неща в този свят, невидими за човешкото око, но видими само за сърцето и за душата. Това са: вярата в любовта, вярата в надеждата, вярата в добрината. Именно това символизира образа на Дядо Коледа. Затова вярата в него трябва да присъства не само в детските сърца, но и в сърцата на нас възрастните.

Всички изненади са събрани в ръчно изработена коледна кутия с уникален дизайн ,,Костюма на Дядо Коледа”, която ще донесе много радост, спомени и щастие на твоето дете.

СТОЙНОСТ: 45,00 лв.

Спести 10 лв. Поръчай сега!

Дни
Часове
Минути
Секунди

С този коледен подарък можеш да:

ПРЕДСТАВИ СИ КАКВО БИ

СЕ СЛУЧИЛО АКО…

 

 

тази Коледа, твоето дете получи писмо лично от Дядо Коледа! 

 

Писмо, в което да присъства името му, желанието му за коледен подарък и поощрение от самия Дядо Коледа за постиженията, които е постигнало през годината. Представи си колко изненадано ще бъде от факта, че Дядо Коледа знае толкова много за него. 

 

Безценно е чувството да видиш вълнението, радостта, щастието и вярата в Дядо Коледа изписани на детското лице!

 

Тази вълна от емоции ще стопли сърцето ти и ще направи тази Коледа специална и незабравима, както за теб така и за детето ти!

 

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

ДА ПОДАРИШ НАЙ-ОРИГИНАЛНИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК НА ТВОЕТО ДЕТЕ БЕЗ ДА ГУБИШ МНОГО ВРЕМЕ В ТЪРСЕНЕ НА ИДЕИ

ВЗЕМИ КОЛЕДЕН ПАКЕТ С ЛИЧНО ПИСМО ОТ ДЯДО КОЛЕДА ЗА 35 ЛВ., ВМЕСТО ЗА 45,00 ЛВ. И СПЕСТИ 12 ЛВ.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД

Дни
Часове
Минути
Секунди

Част от нашите клиенти споделиха...

ЗА НАС

Коледен пакет с лично писмо от Дядо Коледа има за мисия да запази магията на Коледа и духа на Дядо Коледа жив в детските сърца.

Всеки един елемент от коледния пакет е изработен с много любов и внимание към най-малкия детайл. Залагаме на ръчната изработка и на автентичния дизайн, като ползваме висококачествени материали, безопасни за децата. 

Водени от желанието си, да зарадваме и да направим твоето дете щастливо, ние даваме най-доброто от себе си!  

 

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Ако имаш въпроси, винаги може да се свържеш с нас на:

Телефон: 0894 313 675

Email: vanyaroleva@vanchelino.com